mandag den 14. juli 2008

Arbejdsferie og andet

Så er vi nået så langt med ombygningen af garagen, at Per skal til at lægge varmerør i gulvet for at der kan blive støbt gulv i morgen. Dejligt at nå hertil. For nu kommer alt det sjove.
Samtidig skal bilen endnu engang på værksted. Hele instrument panelet skal skiftes. Elektronikken er gået. Øv! Det bliver så lige en ekstra sommerferie udgift på 10500+moms!!!!! Hvorfor skal biler altid koste så meget. Nå men pengene må vi jo finde et sted. Sommerferien til frankrig må blive lidt mere skrabet.
Naia Sofie er på miniferie hos morfar og bedstemor og hygger sig. Dejligt at hun er blevet så stor, at hun nu selv beder om at komme afsted selv. Hun har nu gennemskuet hvor hyggeligt det er at være afsted uden mor og far.
Nicoline nyder umiddelbart at være alene med mor og far. Så for hende er det vel også en slagt ferie. Der er i hvert fald lidt mere fred og ro;-)

torsdag den 3. juli 2008

Sove længe

Tænk engang, vi fik lov til at sove helt til kl. 6.00. Det er stort, efter vi nu i en lang periode har haft en meget vågen Nicoline kl. 5.00.
Vi føler os helt som nye mennesker. Bare det nu holder ved.

onsdag den 2. juli 2008

Sommerferie

Så blev det sommerferie for os alle.
I går d. 1/7-08, havde Naia Sofie sidste dag i børnehaven. Inden vi tog afsted til børnehaven, ville Naia Sofie lige vide hvornår hun skulle derop igen. Så vi måtte til at tælle dage og nåede frem til 34. Altså der skulle gå 34 dage før hun ville se børnehaven igen. Det blev så fortalt til alle i børnehaven!
I dag, skal Naia Sofie så på ferie hos mormor og Vagn. Hun har glædet sig så meget, at hun først faldt i søvn kl. 22.00 i går. Men hun sov så tilgængæld til kl. 08.20. Mormor kom og hentede hende kl. 09.30 og det kunne næsten ikke gå hurtig nok med at komme ud af døren.
Nicoline har sidste dag i dagplejen i dag. Der skal holdes afslutning for to drenge, som skal starte i børnehaven efter ferien.