søndag den 31. august 2008

Så kom varmen igen

Hvor dejligt med varme og blå himmel. Det har vi godt nok savnet.
Både Naia Sofie og Nicoline har været ude hele dagen og har nydt igen at være ude i ikke så meget tøj.
Nicoline snakker og snakker. Det er nogle meget lange sætninger hun efterhånden laver. Det er bare synd at vi andre ikke helt forstår hvad hun siger. Ind i mellem bruger hun så kroppen og fagter og så er vi mere med på hvad hun vil. Når de begge er i hopla er det efterhånden ved at være svært for Per og jeg at få et ord indført!!!

fredag den 22. august 2008

Så røg den anden rokketand

Da vi her til morgen skulle ind for at aflevere Nicoline i dagplejen, faldt Naia Sofies anden rokke tand ud. Hun havde siddet og rokket ved den med tungen og lige pludseligt gik den løs.
Det ser ret chamerende ud, nu hvor hun har et stort hul i undermunden. Hun er meget stolt og glæder sig til at se om tandfeen kommer igen.

tirsdag den 5. august 2008

Jeg har en rokketand

Så har vi nået endnu et hjørne af Naia Sofies liv.
Hun har nu haft en rokketand, tabt den, fået besøg af tandfeen og fået en mønt. I går opdagede vi så den næste rokketand. Så om et par dage vil hun se hel tandløs ud når hun smiler. Det ser allerede ret sødt ud.
I dag var også dagen hvor hun atter skulle i børnehave. Der blev der fortalt vidt og bredt om de to rokketænder. En meget stolt pige har vi fået hjem, da de fleste af legekammeraterne endnu ikke har haft en rokketand.

lørdag den 2. august 2008

Hjemvendt fra Frankrig

Så er vi atter hjemme fra en dejlig ferie i Frankrig. Vi brugte meget af tiden ved poolen, hvor vi badede, legede og slappede af. Naia Sofie er blevet en rigtig vandhund. Hun klarer selv rutchebanerne, springer med badering fra kanten ud i vandet hvor hun ikke kan bunde og tager svømmetag hen til far. Vi er blevet enig om at det vister på tide med noget svømme undervisning til efteråret.
Naia Sofie har også langt om længe smidt natbleen. Med kun tre uheld siden d. 19/7. Hun er meget stolt!
Nicoline forstår mere og mere det vi siger til hende. Hun er ved at få en dejlig, sjov og hyggelig personlighed. Hun tuller rundt og har det godt bare vi er i nærheden.
Har brugt de sidste dage på at få vasketøjsbunken minimeret og nu er vi atter ved at falde på plads her hjemme.
På mandag skal pigerne atter begynde i henholdvis børnehave og dagpleje. Per og jeg starter så småt med nogle enkelte møder i næste uge, og for alvor mandag d. 11/8.