søndag den 2. januar 2011

2011

Så kom det nye år igang.
Tak til alle for det forgangne år.
Et år med op og nedture. Heldigvis flest opturer.
Året 2010 startede med den sædvanlige travlhed et nyt år bringer. Sneen dækkede stadig det meste af landskabet.
Jeg havde to nytårskoncerter i januar med koret.
Naia Sofie var for første gang med i Gjessø skoles skolekomedie. De spillede skatteøen og NS havde en mindre rolle som grøn ost i ostesangen.
Nicoline blev 3 år og holdte den sidste fødselsdag for dagplejegruppen. Stort set samme dag forsvandt sneen efter tre måneder!!!
Foråret kom, men det gjorde informationerne om Silkeborgkommunes store besparelser også. Jeg var så blandt de 40 lærer der skulle spares væk. Det var ikke sjovt at få den besked efter at have været på Funder skole i 8 år og samtidig også være meget glad for min arbejdsplads. Efter 14 dage var jeg så heldig at blive ansat på Engesvang skole. En stilling jeg selv havde søgt. Det hjalp på humøret.
Sommeren kom og det gjorde afskeden med Funder skole også.
Sommerferien blev for en gang skyld holdt i DK. Vi var en uge i Jesperhus og 1 uge på Djursland. Efter en lang sommerferie startede Naia Sofie i 1. klasse, Nicoline startede i børnehave, jeg startede på Engesvang skole og Per på Virklund skole med indskolingsbørn. Nicoline glædede sig rigtig meget til at skulle i børnehave og var bare så klar. Hun fik en god start og er stadig glad for at være der.
Efteråret kom og gik uden de store ting. Pigerne vokser og bliver store og frække.
Vi havde skolehjem samtale med NS to nye lærer for første gang. Der var kun ros til NS.
December kom og det gjorde nisserne også. Tænk hver eneste dag kom de med små gaver til pigerne. NS havde også fødselsdag og blev nu 7 år.
Jul og nytår blev holdt herhjemme.